Tal till hundarna/kontakt

Till Dig du vackra hund som har kommit in i mitt liv, Vi har färdats en lång resa och en dag tar denna slut, men bara här för i mitt hjärta lever du för alltid, Jag höll om dig intill sista andetaget . Just då i den stunden var det bara du och jag. Då när tiden stannade"

Vi har kontakt med flera sakkunniga b l a:  Veterinärer. Psykologer, Djursjukvårdare m fl

 Jörgen ,Cizzi-Marie, Susanna, Camilla

Email :himlenshundar@gmail.com

Jourtelefon för akutsökande hundägare kommer att öppnas men tills vidare är du hjärtligt välkommen att maila oss för kontakt. Vi kan ringa upp eller ha en mailkonversation. Vi har också möjlighet att ta olika kontakter vid behov

himlenshundar@gmail.com

 

Vi kände att något behövde göras för oss som mist våra hundar

/sarastudiobild.jpg

" Tänd ett ljus och låt det brinna. låt aldrig hoppet försvinna, tänd ett ljus för jordens hundar  För 4 tassar och en nos är det bästa vi vet..Kärleken kan ha många ansikten. Den sitter inte i om man är en hund eller annat t e x människa. Den villkorslösa kärleken där ett annat språk än det vi människor talar. Det är inte alla förunnat att förstå detta. Hunden och  språk och kärlek till oss människor. Vi har mycket att lära av hundar  Deras beteende grundar sig inte på beräknande och baktankar. Den vill inget hellre än att bli accepterad i flocken och vara till lags. Det är upp till dig som ägare att förvalta detta förtroende och acceptera samt älska och ta tillvara hundens naturliga beteende. Att visa omsorg, leda den och vara en trygg flockledare. Att etablera ett stabilt förhållande med ditt djur så den känner sig trygg. Att älska den för just det den är: en hund  en varelse som kan känna, se , upptäcka, tala till dig, vara din bästa vän, leva med dig och få dig att lära och se. Men bara om du vill. Då är du din 4 tassade bästa vän,, en vän som aldrig sviker.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)